Marian Huja, în lacrimi după o revenire memorabilă: Am muncit foarte mult în lunile astea pentru a reveni și să o iau de unde rămăsesem

Marian Huja, în lacrimi după o revenire memorabilă: Am muncit foarte mult în lunile astea pentru a reveni și să o iau de unde rămăsesem

Calvarul lui Marian Huja s-a încheiat, oficial, astăzi, în partida cu CSU Craiova. Fundașul Petrolului  a revenit memorabil pe teren după mai bine de 10 luni. Acesta a intrat în minutul 75 al meciului, a înscris golul 3 al echipei sale și a început să plângă!

 

Introdus pe teren în minutul 75 al meciului cu CSU Craiova, la scorul de 2-1 pentru ploieșteni,Marian Huja a înscris în primul minut al prelungirilor.

Fundașul formației ploieștene  a reușit o lovitură de cap imparabilă după o centrare din corner a lui Jair, cu care l-a învins pe Laurențiu Popescu și a dus scorul la 3-1 în favoarea „lupilor”.

Imediat după gol, Huja a izbucnit în plâns, aruncându-se cu fața pe gazon. A fost revenirea perfectă, în uralele și aplauzele colegilor.

„Am avut lacrimi în ochi. Trebuie să fiu puternic, am muncit foarte mult în lunile astea pentru a reveni și să o iau de unde rămăsesem. Colegii mi-au spus că merit acel gol.

Victoria este cea mai importantă, băieții au fost incredibili la antrenament săptămâna asta. Toți merităm victoria asta. Am muncit, ne-am pregătit bine, am știut ce aveam să facem și când a fost momentul i-am taxat” , a susținut Marian Huja la finalul partidei.

”Mă bucur foarte mult pentru că a înțeles tot ce am plănuit cu el. Refacerea lui a fost foarte bună, pregătirea ulterioară la fel. Discuțiile mele cu el au fost foarte corecte, mă bucur că le-a înțeles. E un jucător de mare caracter. Acum a dat gol după o pauză mare, ce poate fi mai frumos pentru el?”, a declarat Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, despre Marian Huja.

Accidentat grav la genunchi în cantonamentul Petrolului de la începutul anului, fundașul central nu mai jucase într-un meci oficial din decembrie 2022.

Huja a trecut printr-un proces complicat de recuperare, iar astăzi a călcat din nou iarba într-un cadru oficial.

Bine ai revenit, Marian Huja!