Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

Joi, o zi plină de noroc pentru Petrolul Ploiești. Adversar facil în Cupa României

Joi, o zi plină de noroc pentru Petrolul Ploiești. Adversar facil în Cupa României

FC Petrolul și-a aflat adversara din faza „16”-imilor de finală ale Cupei României. Repartizați în urna „B”, „lupii” n-au avut parte de o rivală din Liga 1, nici de o colegă de eșalon, ci de una din Liga 3: ACS Industria Galda de Jos! Astfel putem spune că formația ploieșteană a avut noroc dat fiind faptul că “Lupii galbeni” vor întâlni o echipă din Liga a 3 a, care a eliminat în turul precedent o altă grupare de la acest nivel competiţional, Avântul Reghin.

Reprezentând o comună din județul Alba, ACS Industria Galda activează în Liga 3, iar în această fază a Cupei României a ajuns după ce a trecut de CS Ocna Mureș (2-0), AFC Unirea 1924 Alba Iulie (2-1), CS Măgura Cisnădie (6-4) și CSM Avântul Reghin (4-3). În campionat, însă, formația antrenată de către Paul Ciucă are un parcurs modest în acest sezon, pierzând toate cele trei partide disputate în cadrul Seriei a 5-a: 0-2 cu CFR Cluj 2, 0-1 cu Arieșul Turda și 2-8 cu ACS Fotbal Comuna Recea.

Antrenorul Industriei Galda de Jos, Paul Ciucă, i-a folosit, la startul disputei cu Avântul Reghin, pe Ct. Suciu – Schiau, Haiduc, Cioplântă, Petruse, Lupşan (cpt.), Al. Costea, Goronea, Lăcătuş, Ov. Truţă, Cioară.

Partida cu Petrolul ar urma să se dispute la Gâlda de Jos în intervalul 24-26 septembrie.