Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

Gabi Deac, noul mijlocaș al Petrolului Ploiești:Nu mi s-a mai întâmplat până acum să joc având în tribune suporteri atât de pătimași

Gabi Deac, noul mijlocaș al Petrolului Ploiești:Nu mi s-a mai întâmplat până acum să joc având în tribune suporteri atât de pătimași

Mijlocașul Gabriel Deac a fost prezentat  marți ,în conferința de presă , în calitate de jucător al FC Petrolul Ploiești. ”Vreau să fac performanță la Petrolul”, a spus, răspicat, Gabi Deac.

În vârstă de 24 de ani și având, în palmares, o Cupă și o Supercupă ale României, Gabriel Deac spune că, pentru el, mult mai importantă decât cele două trofee, câștigate cu FC Voluntari, ar fi o promovare cu FC Petrolul în primul eșalon. ”Atunci când am reziliat cu cei de la FC Voluntari am avut mai multe propuneri, inclusiv de la echipe din Liga 1, dar am ales să vin la Ploiești. Vreau să pun umărul la promovare și să fac performanță aici, pentru că FC Petrolul este o echipă mare, care trebuie să fie în Liga 1. Locul ei este pe prima scenă, nu aici!”, a explicat Gabi Deac.

„Sincer, chiar mă bucur că am fost prezentat alături de Hamza Youne și sper să am cel puțin aceleași rezultate ca el, ca să pot fi la fel de apreciat sau măcar să ma apropii de el! Mă bucur că sunt la un club la care jucătorii care fac performanță sunt apreciați, sunt iubiți, iar asta este tot ceea ce își poate dori un fotbalist. Nu mi s-a mai întâmplat până acum să joc având în tribune suporteri atât de pătimași, dar abia aștept să o fac și sper să pun umărul, cât voi putea de mult, la revenirea echipei în primul eșalon. Cred că o promovare cu FC Petrolul este mai importantă decât cele două trofee câștigate la Voluntari”, a adăugat mijlocașul „lupilor”.