FC Petrolul Ploiești se reorganizează! Se fac strategii pentru returul campionatului

FC Petrolul Ploiești se reorganizează! Se fac strategii pentru returul campionatului

În cursul acestei dimineți a avut loc o întâlnire administrativă de analiză tehnică a parcursului echipei de seniori în prima jumătate a campionatului Ligii a 2-a sezon 2019-2020, ședință la care au participat reprezentanți ai Partenerului Finanțator Veolia, Președintele Clubului, dl Marius Stan, precum și antrenorul echipei de seniori, Flavius Stoican.

Odată cu prezentarea raportului tehnic,  Flavius Stoican a solicitat conducerii Clubului și Partenerului Finanțator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligații financiare. Pe deplin conștient de parcursul oscilant al echipei și totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eșalon, Flavius Stoican a înțeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei.

Președintele Clubului,  Marius Stan a fost mandatat ca până la ședința A.G.A. din data de 14 decembrie 2019, să identifice și să propună un nou antrenor principal, precum și o strategie care să asigure atingerea obiectivului propus.

sursa:fcpetrolul.ro