Fanii Petrolului, cu lacrimi în ochi după înfrângerea de la Timișoara: Nu meritați la Petrolul să jucați! VIDEO

Fanii Petrolului, cu lacrimi în ochi după înfrângerea de la Timișoara: Nu meritați la Petrolul să jucați! VIDEO

Fanii Petrolului Ploiești au părăsit în lacrimi arena Dan Păltinișanu după înfrângerea suferită de formația ploieșteană cu scorul de  3 la 0   în fața celor de la ASU Politehnica Timișoara.

Practic a fost picătura care a umplut paharul și care poate duce la spulberarea visului privind promovarea în Liga 1.

Astfel, că fanii formației ploieștene, mulți cu lacrimi în ochi, au răbufnit la finalul partidei.

”Nu meritați, nu meritați la Petrolul să jucați”, au scandat ultrașii.

Singurul jucător din lotul formației ploieștene care a rămas și a acceptat criticile suporterilor a fost portarul de rezervă Mirel Bolboașă, care de altfel nu poartă nicio vină. Acesta, plângând și cu capul în pământ,  a rămas minute bune alături de fani.

Totodată, Peluza I Ilie Oană a emis un comunicat de presă în care a solicitat atât demisia președintelui Cristi Vlad, cât și a tehnicianului Mugurel Cornățeanu. Ultrașii  au făcut și un apel la unitate în rândul suporterilor aflați în toate zonele stadionului.

”Încă o dată s-a dovedit că reacțiile Peluzei I Ilie Oană la adresa președintelui Cristi Vlad au fost unele justificate! Este inadmisibil modul în care el și întreaga conducere a clubului nostru tratează promovarea în Liga 1. De nenumărate ori Peluza I “Ilie Oană” a tot dat semnale de alarmă, încă din Liga a3a, asupra lucrurilor necurate care se întâmplă în ultima perioadă la Petrolul Ploiești, însă mulți dintre dumneavoastră, suporteri înfocați ai echipei noastre drage, ați fost manipulați de vorbele frumoase lansate în spațiul public de președintele Cristi Vlad sau reprezentantul partenerului finanțator, Mădălin Mihailovici.
Sperăm ca acum să deschideți ochii și să vă alăturați demersurilor noastre în ceea ce privește demiterea președintelui Vlad. Cred că sunteți conștienți că suntem foarte aproape să pierdem promovarea și că singura soluție este reprezentată atât de o schimbare la nivel de conducere, cât și una la nivelul băncii tehnice!

Acum privind la rece campania de achiziții de la Petrolul Ploiești, dar și reacția conducerii la petițiile înaintate de Peluza I Ilie Oană de a readuce acasă juniori de valoare precum Antonio Manolache, Iulian Ilie, putem spune că zvonurile legate de comisioane nu sunt departe de adevăr. Și asta se pare cu girul lui Mădălin Mihailovici, cel care dovedește că nu dorește ca la Petrolul Ploiești să dispară amatorismul practicat de Cristi Vlad și să aducă un președinte care să cunoască în adevăratul sens al cuvântului fenomenul fotbalistic.
Astfel, am ajuns în momentul în care, cu o echipă schimbată aproape în totalitate în perioada pauzei competiționale și cu un antrenor-marionetă condus telefonic de fostul tehnician Leo Grozavu, Petrolul Ploiești se află la un pas de a pierde promovarea în Liga 1.
Cât să mai acceptați această bătaie de joc, frați petroliști? Ce trebuie să se mai întâmple pentru a fi uniți și a lua atitudine în ceea ce privește demiterea lui Cristi Vlad?”, se arată scris în comunicatul de presă emis de Peluza I Ilie Oană.

Iar lucrurile par să se miște. În acest moment în spațiul public se zvonește că antrenorul Mugurel Cornățeanu va fi demis. Totodată se vorbește și despre o plecare a președintelui Cristi Vlad.