Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

După coșmarul cu Snagov, urmează derby-ul cu U Cuj! Un meci, cât o finală pentru jucătorii Petrolului

După coșmarul cu Snagov, urmează derby-ul cu U Cuj! Un meci, cât o finală pentru jucătorii Petrolului

Liniștea și susținerea venită din partea fanilor de care au beneficiat jucătorii Petrolului Ploiești pare că nu a dus la nimic bun. Elevii lui Flavius Stoican au reușit performanța de a face încă un pas greșit, pe „Ilie Oană”, în fața ultimei clasate, Sportul Snagov. Iar răbdarea fanilor pare că a ajuns la final.

 

Cu siguranța meciuri de coșmar precum cel cu Snagovul, încheiat cu scorul 1-1, nu vor mai fi ușor de digerat pentru suflarea petrolistă, ceea ce îi va da bătăi mari de cap președintelui Marius Stan, care va fi nevoit să ia decizii radicale în orice privință, pentru a nu mai fi ratată promvarea și anul acesta.

 

Totuși, anumite măsuri au fost imperios necesar să fie luate de managerul Marius Stan, ținând cont de faptul că jucătorii Petrolului nu au putut să bată la Ploiești  singura formație care nu reușise să câștige vreun punct în această ediție de campionat.

 

 Acum urmează un test de foc cu Universitatea Cluj, acolo unde elevii lui Stoican ar trebui să demonstreze că meciul cu Snagov a fost doar o întâmplare nefericită. În caz contrar, presiunea fanilor nemulțumiți va fi una greu de suportat, atât de conducere, cât și de jucători.

Astfel, meciul de la Cluj se va disputa vineri, 20 septembrie, de la ora 18.00, pe „Cluj Arena”.

 

De menționat faptul că partida de la Cluj se va juca cu spectatori în tribune, clubului Universitatea fiindu-i redusă la jumătate sancțiunea primită inițial, aceea a organizării unui număr de patru partide cu „porțile închise”. Astfel, în sectorul rezervat suporterilor petroliști, biletele vor costa 13 lei și vor putea fi procurate de la fața locului.