Costel Lazăr: Mărcile trebuie să revină acasă, la singura echipă cunoscută drept Petrolul

Costel Lazăr: Mărcile trebuie să revină acasă, la singura echipă cunoscută drept Petrolul

Costel Lazăr anunță că mărcile vor reveni  ”acasă”. Conducerea ACS Petrolul 52 a emis luni un comunicat de presă în care anunță faptul că oficialii clubului ploieștean au depus documentația necesară pentru a participa la licitația pentru mărcile ”Petrolul”. Persoanele împuternicite să reprezinte Asociația la procedura de licitație au fost nominalizate în ședința Adunării Generale, acestea fiind Costel Lazăr, Octavian Grigore și Ion Cojocaru.

Costel Lazăr anunță că mărcile vor reveni  ”acasă”. Iată comunicatul de presă: 

Așa cum a anunțat în mod public, în urma deciziei Adunării Generale, ACS Petrolul 52 va participa la licitația privind atribuirea celor șase mărci Petrolul. Licitația va fi organizată în data de 28 octombrie, de către Primăria Municipiului Ploiești, iar oficialii clubului nostru au depus, astăzi, documentația necesară.

Cu sprijinul membrilor fondatori ai Asociației și cu concursul colegilor mei din club am întocmit și depus documentația necesară participării la licitație. Mărcile trebuie să revină acasă, la singura echipă cunoscută de toată lumea drept Petrolul, și avem speranța că lucrurile vor intra cât mai curând în normalitate”, a precizat președintele Costel Lazăr.

Urmăreşte pagina de Facebook „Deprahova.ro” !

Persoanele împuternicite să reprezinte Asociația la procedura de licitație au fost nominalizate în ședința Adunării Generale, acestea fiind Costel Lazăr, Octavian Grigore și Ion Cojocaru.

Citește și: