Mădălin Mihailovici, față în față cu fanii Petrolului Ploiești. În ce au constat discuțiile

O parte dintre reprezentanții Peluzei I Ilie Oană au discutat joi cu Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul-finanțator al Petrolului Ploiești, pe tema tensiunilor apărute la clubul ploieștean.

Iată comunicaul de presă emis de Peluza I Ilie Oană:

Din dorința de a menține transparența pe care am promis-o încă de la demararea noului proiect legat de Petrolul Ploiești, Peluza I Ilie Oană ține să aducă la cunoștința tuturor suporterilor faptul că astăzi, patru reprezentanți ai noștri au fost prezenți la sediul clubului pentru a discuta cu Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul-finanțator al Petrolului Ploiești.
Încă din start dorim să precizăm faptul că am găsit în dumnealui un partener al dialogului. Principalele subiecte pe care le-am dezbătut au fost legate de managementul sportiv al clubului, jocul echipei și situația președintelui Cristi Vlad.
Reprezentanții Peluzei I Ilie Oană au susținut în continuare faptul că funcția de președinte este o responsabilitate mult prea mare pentru Cristi Vlad, una la care nu face față. Am susținut că locul lui Cristi Vlad trebuie fie în continuare în organigrama clubului, însă nu în postura în care se află acum. În această fază în care se află clubul nostru, reprezentanții Peluzei I Ilie Oană au susținut că este nevoie de un președinte cu experiență managerial sportivă și că actualul președinte Cristi Vlad a avut la dispoziție timp suficient să demonstreze că el este persoana potrivită pentru a conduce destinele clubului. 
Totodată, nu am fost de acord cu ceea ce i s-a întâmplat vicepreşedintelui Tavi Grigore. Noi suntem de părere că acesta nu se face vinovat de jocul slab al Petrolului Ploiești, mai ales că a acceptat să vină la cârma echipei într-un moment dificil. Persoanele vinovate au fost și sunt cu totul și cu totul altele. 
Precizăm faptul că nu susținem ca Tavi Grigore să revină pe banca tehnică a echipei noastre de suflet, însă suntem obiectivi și nu dorim să ni se prezinte ca fiind singurul vinovat atunci când nu este. 
În ceea ce-l privește pe reprezentantul partenerului finanțator al Petrolului, Mădălin Mihailovici, acesta a susținut că obiectivul rămâne promovarea și că în pauza de iarnă echipa va fi întărită. Totodată Mădălin Mihailovici a susținut că în acest moment are loc o evaluare a activității managerial de la club”.

De precizat este faptul că reprezentul Veolia s-a întâlnit și cu suporterii din celelalte zone ale stadionului Ilie Oană.