Suporterii Petrolului, la capătul răbdării în ceea ce-l priveşte pe preşedintele Cristi Vlad: Nu te mai vrem! Pleacă şi tu!

Cristi Vlad, președintele Petrolului Ploiești, a pierdut încrederea fanilor, cei care au decis să ocupe o funcție de conducere în sânul formației ploieștene. Totul a generat după ce jocul lupilor galbeni din ultima perioadă a lăsat de dorit, ultrașii considerându-l pe oficialul clubului unul dintre principalii vinovați.

Astfel, după meciul cu CS Mioveni, încheiat la egalitate, scor 0-0, o parte dintre suporteri au mers la vestiare pentru a-i cere socoteală atât tehnicianului Leo Grozavu, cât și președintelui Cristi Vlad, discuțiile nu au fost unele tocmai amiabile, după cum se poate vedea din imaginile de mai jos, suporterii fiind la capătul răbdării de a mai accepta vreo scuză din partea lui Cristi Vlad.

A La finalul acelei seri tensionate, conducerea FC Petrolului Ploiești i-a reziliat contractul fostului antrenor Leo Grozavu, în locul lui fiind numit interimar Tavi Grigore. Însă, cu toate că spiritele s-au calmat, ultrașii aflați la Peluza I Ilie Oană i-au solicitat președintelui Cristi Vlad demisia la fiecare meci. Acum rămâne de văzut cât va mai dura până se va umple din nou butoiul cu pulbere iar tensiunile vor prinde amploare din cauza problemelor de management pe care fanii le-au semnalat.

ATENȚIE! Limbaj licențios!