FOTO| Haos! Petrolul Ploieşti, împărţit în mai multe tabere! Conducerea TACE!

Haosul a pus stăpânire pe Petrolul Ploiești după înfrângerea suferită  la Pitești în fața trupei locale, FC Argeș! Nici măcar victoria categorică obținută de elevii lui Leo Grozavu, scor 6-2, în partida disputată pe teren propriu contra celor de la  Luceafărul Oradea nu a stins tensiunile apărute în sânul familiei lupilor galbeni!

Ba mai mult, haosul s-a instalat în adevăratul sens al cuvântului  la clubul ploieștean! Ruptura dintre conducere și antrenorul Leo Grozav este una vizibilă, iar fanii s-au împărțit în trei tabere! Suporterii aflați la Tribuna a IIa a stadionului i-au declarat război deschis actualului tehnician al lupilor galbeni, în timp ce ultraşii aflați la Peluza 1 vor ca preşedintele Petrolului Ploiești, Cristi Vlad, să demisioneze, aceștia afișând și mai multe mesaje împotriva celui aflat la conducerea formaţiei ploieștene.
Singurii care au rămas, deocamdată, imparțial sunt ultrașii de la Peluza Latina, ei decizând să nu scandeze împotriva vreunui oficial al clubului ploieștean.
Interesant este faptul că în toată această nebunie cei aflați în conducerea Petrolului Ploiești, fie că vorbim de antrenor, președinte sau finanțator, au decis să stea de parte ochii presei și să nu mai organizeze nicio conferință de presă, nici înainte de meci, nici după.

Lipsa lor de reacție, așteptată cu siguranță de întreaga suflare petrolistă, nu are cum să rezolve probleme care au luat amploare deja. Ba din contră, arată o slăbiciune și faptul că nu pot să gestioneze situațiile de criză.