S-a umplut paharul!Fanii nu mai acceptă haosul de la Petrolul Ploieşti! Se cer DEMISII de onoare | VIDEO

Petrolul Ploiești a pierdut partida disputată, joi, la Piteşti, 0-3 cu FC Argeş, iar asta a fost picătura care a umplut paharul!

Aproximativ 50 de fani din cadrul Peluzei I Ilie Oană s-au strâns în fața arenei ploieștene pentru a aștepta autocarul echipei și pentru a-i cere antrenorului Leo Grozavu să-și dea demisia de onoare (Citește articolul integral și vezi imagini pe Realitatea de Prahova.), lucru care se pare că s-a și întâmplat!

Faptul că Petrolului Ploiești are un parcurs haotic în campionat ar trebui să-i dea de gândit lui Mădălin Mihailovici, reprezentantul societății care finanțează echipa, și nu ar fi rău dacă ar  face o analiză asupra prestației anumitor jucători, a contractelor acestora și a modului în care ei au ajuns să îmbrace tricoul galben-albastru. 

Nu de alta, dar cineva trebuie să răspundă pentru modul defectuos în care este condus FC Petrolul Ploiești, iar Mihailovici, având și susținerea fanilor, este singurul în măsură să umble la organigrama clubului ploieștean. 

Știm cu toții și ar trebui să știe și cel care vine cu banii că ”peștele de la cap se-mpute”, iar demisia antrenorului Leo Grozavu nu este suficientă.