Cristi Vlad, despre motivul transferului lui Robert Tudor la FCSB

Cristi Vlad, președintele ACS Petrolul 52, a explicat cum Robert Tudor, atacantul fost component al echipei de juniori „U 16” a FC Petrolul, a ajuns să joace pentru FCSB.

„Într-adevăr, am discutat cu Valeriu Argăseală despre Robert (n.r. – Tudor), dar nu despre vânzarea lui, ci exclusiv despre un împrumut gratuit pe un an, adică până la 16 februarie 2019, urmând ca, dacă FCSB și-l dorește definitiv și îi va face un contract de jucător profesionist, atunci va trebui să ne plătească grila de formare, precum și o sumă de bani în eventualitatea vânzării lui la altă echipă, dar nu mai puțin de 75.000 de euro, în caz contrar juniorul urmând a se întoarce la Petrolul” – a explicat Vlad pentru www.gazetaph.ro

Conform sursei citate,șeful executivului clubului găzarilor a mai precizat că împrumutul s-a făcut la insistențele continue ale familiei lui Robert Tudor, pentru ca juniorul să fie lăsat să joace neapărat la FCSB! 

Totuși rămâne întrebarea de ce o parte dintre părinții copiilor aleg ca micuții să nu mai joace în culorile galben-albastre.