Peluza I Ilie Oană, reacții dure la adresa lui Cristi Vlad: A ales să renunțe la mai mulți juniori ai Petrolului, unii dintre ei ajungând la FCSB

Tensiunile dintre suporterii din cadrul Peluzei I Ilie Oană și președintele ACS Petrolul 52, Cristi Vlad,  sunt departe de a fi stinse. Astfel,după mesajele afișate la partida dintre Petrolul Ploiești și Sportul Snagov, încheiat cu scorul de 0-0, ultrașii din acea zonă a arenei ploieștene au postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care menționează care sunt motivele care stau la baza nemulțumirilor acestora în ceea ce-l privește pe Cristi Vlad.  

”Pentru cei care nu au înțeles motivul pentru care noi, Peluza I Ilie Oană, contestăm modul în care Cristi Vlad își îndeplinește atribuțiile de președinte al Petrolului, vă vom explica pe scurt.

Să nu uităm faptul că noi, suporterii din cadrul Peluzei I Ilie Oană, am fost cei care am venit cu propunerea ca noul proiect să se construiască în jurul lui  Cristi Vlad. La acea dată, Cristi Vlad a acceptat să fie reprezentantul tuturor suporterilor, știind exact ce ne dorim de la o persoană care ocupă funcția de președinte al Petrolului Ploieşti. A acceptat să creeze un Centru de Copii și Juniori puternic și să promoveze la echipa mare tinerele talente. A acceptat să fie vocea noastră în dialogul cu orice investitor. Totuși, odată cu trecerea timpului, Cristi Vlad a impus o barieră între noi, el și club. Concret, refuză dialogul și transparența. 
Totodată, Cristi Vlad a ales să renunțe la mai mulți juniori ai Petrolului, unii dintre ei ajungând la FCSB. 
Și ca să nu vorbim din cărți vă vom prezenta două situații clare.
Robert Tudor, component al Grupei 2003 al Petrolului Ploiești,  a ajuns FCSB după ce Cristi Vlad a negociat transferul cu Valeriu Argăseală în urmă cu aproximativ trei luni. Asta după ce și Ianis Stoica a ajuns la același club. Suntem și noi curioși să aflăm de ce Cristi Vlad a uitat că a promis că noul proiect se va baza și pe tinerele talente din Ploiești și de ce a renunțat așa ușor la cei doi jucători tocmai pentru FCSB. Să înțelegem că Petrolul Ploiești a ajuns o pepinieră tocmai pentru marea noastră rivală FCSB????
Am dori să ne spună și nouă Cristi Vlad de când există această colaborare cu respectivul club din București.
 De altfel , Peluza I Ilie Oană îl consideră principalul vinovat pentru jocul slab al echipei, acesta fiind direct responsabil cu strategia în ceea ce privește transferurile de jucători de la FC Petrolul Ploieşti!”, se arată scris pe pagina de Facebook a Peluzei I Ilie Oană.