INTERVIU Vivi Răchita: Cristi Vlad trebuia să fie toată viața alături de ei, pentru că ei l-au pus în funcția de președinte

Ziarul Incomod a realizat un interviu cu Valeriu Răchită, fost manager general și antrenor al echipei Petrolul Ploiești, în care acesta a vorbit despre cei care conduc la ora actuală echipa de fotbal a municipiului și despre problemele pe care le-a sesizat după ce a fost prezent la meciul amical dintre Petrolul și Rapid. Vivi Răchită a vorbit și despre problemele de la stadion, dar și despre interesele politice care fac ca administrația locală să nu ajute clubul de fotbal.

Reporter: Ați fost la meciul Petrolul-Rapid. Cu ce impresii ați rămas de acolo?

Vivi Răchită: Da, începe campionatul. M-am supărat pe o chestie. Am fost la meciul amical Petrolul – Rapid, am ajuns în lojă, iar acolo erau Tavi Grigore și Cristi Vlad. Normal că i-am salutat și Tavi Grigore a dat mâna cu mine, iar Cristi Vlad s-a întors cu spatele și a plecat.

Reporter: Vorbeați recent despre managementul lui Cristi Vlad. Cum vi se pare?

Vivi Răchită: Am spus despre Cristi Vlad că acum doi ani, când l-au pus suporterii președinte și pe urmă i-a trădat, atât de multe cursuri de management avea încât în șase luni cheltuise de 2,5 ori mai mult decât își făcuse business plan-ul. Bine, nu îl făcuse el, îl făcuse un specialist și salvarea a fost că au venit cei de la Veolia. Și i-am spus, probabil că acele cunoștințe manageriale, între ghilimele, le avea de la Dan Capră, el a fost cu Dan Capră până la sfârșit, până a ajuns clubul în faliment, spre deosebire de mine, care mi-am dat demisia în 2012, văzând unde se îndreaptă clubul și am preferat să nu fiu părtaș la stingerea Petrolului. El a rămas până la sfârșit.

Citește interviul integral pe Ziarul Incomod