Sport Suport România - partener tehnic al MFC Ploiești!

După ce au rezolvat problema bazei sportive de antrenament prin parteneriatul cu Academia de Minifotbal Strejnic, oficialii echipei MFC Ploiești au ajuns la un acord cu producătorul de echipament sportiv Sport Suport România, o companie românească înființată în anul 2003. Sport Suport produce echipamente sportive la nivel național pentru Federatia Romana de Handbal , Federatia Romana de Volei, echipele de handbal CSM București, Dunarea Brăila, Corona Brașov, HCM Râmnicu Vâlcea, Club Sportiv Dinamo București, SCM Poli Timișoara, AHC Potaissa Turda, Club Sportiv Transilvania Brașov și acum, MFC Ploiești se alătură cluburilor selecte partenere Sport Suport .

           În urma acestei colaborări, jucătorii echipei MFC Ploiești, precum si întreg staff-ul tehnic și administrativ vor îmbrăcă echipamente, treninguri și tricouri de prezentare personalizate cu însemnele Sport Suport România!  

Despre Sport Suport

         SPORT SUPORT este o companie romaneasca, infiintata in anul 2003.Am pornit de la pasiunea pentru sport si de la dorinta de a servi la nivel european toate categoriile de organizatii sportive, de la sportul scolar pana la cluburile de traditie.

Sporturi

         Toate disciplinele sportive, chiar si cele de nisa (polo, golf), isi gasesc un partener de calitate in noi. Pentru ca am practicat sportul de performanta, intelegem complet si implementam in munca noastra de zi cu zi conceptul de „fair play”. Spiritul de fair play, onestitatea fata de clienti si profundul atasament fata de valorile pe care sportul le promoveaza sunt lucruri care stau la baza activitatii noastre.

Parteneri

           Partenerii nostri sunt nume importante in domeniul sportului. SPORT SUPORT este distribuitor exclusiv in Romania al firmei UHLSPORT GmbH, detinatorul marcilor de renume KEMPA si UHLSPORT .De asemenea suntem distribuitor exclusiv in Romania al Casal Sport - Franta care ofera o mare diversitate in gama de materiale de antrenament in orice fel de sport outdoor sau indoor.

Echipeaza-te de performanta

          Suntem pentru clientii nostri un bun consilier nu doar in ceea ce priveste produsele si cantitatile comandate, dar si atunci cand este vorba de mixul de marci si cel mai bun raport calitate-pret si de personalizarea echipamentului.

         Avem tehnologie proprie de inscriptionare echipament si, de asemenea, avem parteneri de incredere cu care lucram in cazul solicitarilor specifice (exemple: broderie, culori speciale ale logo-urilor de inscriptionat, etc.) sau daca este vorba de cantitati mari. Orice comanda este servita cu maximum de atentie, indiferent de cantitate. Nu exista, in acceptiunea noastra, client mic sau client mare. Exista doar clienti SPORT SUPORT pe care vrem sa ii tinem aproape.

 www.sportsuport.ro

SportSuport