Academia de Minifotbal Strejnic - partener al MFC Ploieşti!

După un sezon încheiat cu o prestație onorabila la Cupa României de la Sibiu, conducătorii echipei MFC Ploiești pregătesc în cel mai mic detaliu sezonul 2018-2019, care se anunță a fi unul mult mai puternic din punct de vedere valoric, tocmai de aceea, MFC Ploiești a semnat un parteneriat cu cei care dețin complexul de agrement Academia de Minifotbal - teren ce se afla în imediata apropiere a Aerodromului " Gheorghe Banicescu " Strejnic și care ofera, acum, pe lângă terenul de minifotbal prevazut cu nocturna, o parcare generoasa, precum si alte facilități de relaxare pentru oaspeti : bar,karate,  tenis de masa, loc pentu gratar si terasa. 

 

                      Oficialii echipe noastre au apreciat condițiile oferite de baza sportiva, mărturisind ca începând din acest sezon, cel puțin o data pe săptămână, băieții pregătiți de Gabriel Georgescu se vor antrena pe acest teren în vederea pregătirii noului sezon competițional ! 

 

                      Preturile de închiriere sunt extrem de tentate comparativ cu alte baze sportive din oras, astfel în cursul zilei prețul este 60 lei/ora , iar pe timp de noapte 80 lei/ora . Trebuie precizat ca locația poate fi închiriată și pentru petreceri, având la dispoziție 50 locuri . 

 

Pentru informații și rezervări : 0744481624  sau pe Arena de MiniFotbal.