MFC Ploiești reprezintă orașul la Cupa României de la Sibiu !

După un sezon bun, încheiat cu un trofeu, Cupa LMF Prahova 2018, echipa pregătită de Gabriel Georgescu a câștigat dreptul de a participa la Cupa României la Minifotbal, care va avea loc în perioada 29 iunie-1 iulie, la Sibiu, acolo unde Ploieștiul va fi reprezentat de 2 echipe, pe lângă deținătoarea trofeului, MFC Ploiești, va mai participa și Ader Ploiesti,echipa pregătită de Raul Petrescu.

Sezonul 2017-2018 al Cupei României la Minifotbal, va alinia la start 96 de echipe, în premiera pentru aceasta competiție ! Delegația MFC-ului va pleca spre Sibiu, joi, 29 iunie, urmând ca vineri și sâmbătă sa dispute meciurile din grupele Cupei României .

Lotul pe care Gabriel Georgescu se bazează la Sibiu este : Mihai Serban , Mihai Vanghele ( portari ), Sebastian Miu, Gabriel Năstase , Florin Ghica, Cristian Stan, Cristian Stanescu, Cristian Arnăutu , Danut Iancu și Alexandru Crăciun. Din delegația echipei MFC Ploiești, pe lângă jucători și staff-ul tehnic, vor mai face parte și preparatorul fizic Florin Ghita, dar și partenerii echipei noastre Iustin Chivu și Daniel Constantin, care au ales sa susțină echipa și la Sibiu, așa cum au facut-o și în meciurile din acest sezon . Deplasarea echipei MFC Ploiești la Sibiu este sustinuta de Casa Auto Mecca, Segment Construct si Domotex România !