Romulus Ciobanu: Aş vrea ca suporterii să plece foarte mulţumiţi, atât de joc, cât şi de rezultat

Romulus Ciobanu va debuta duminică pe banca Petrolului Ploiești în primul meci oficial pe care formația ploieșteană îl va disputa cu ocazia startului de retur al Ligii a IIIa.

Drept urmare, tehnicianul lupilor galbeni a susținut vineri o conferință de presă premergătoare jocului pe care galben-albaștri îl vor disputa împotriva formației CS Sporting Roșiori de Vede.

Ciobanu a susținut că elevii săi sunt pregătiți pentru începerea acestui retur și pentru a se lupta cu fiecare adversar în parte pentru a câștiga fiecare joc. 

” Așteptarea noastră este să obținem o victorie categorică,  o victorie care să vină în urma unui joc bun. Consider că suntem pregătiţi pentru începutul acestui retur de campionat, suntem pregătiți pentru a ne lupta cu fiecare adversar în parte și să câștigăm fiecare joc. Suntem conștienți că diferența mică de puncte dintre locul I și locul II ne obligă să câștigăm toate jocurile”, a susținut Romulus Ciobanu, acest ținând să precizeze și faptul că își dorește ca suporterii să plece de fiecare dată de la stadion mulțumiți atât de joc, cât și de rezultat.

” Aș vrea ca suporterii să plece foarte mulțumiți, atât de joc, cât și de rezultat. Nu mi-ar plăcea să văd o victorie care nu a avut în spate un joc consistent. Pentru asta am emoții, însă nicidecum că echipa nu va câștiga”, a mai punctat tehnicianul Petrolului Ploiești.  

Totodată, la conferința de presă au fost prezente și noile achiziții ale formației ploieștene, Cristian Andor, mijlocaș de bandă stângă, și Alexandru Ichim, fundaș central.

Andor a susținut că  a decis să semneze cu Petrolul Ploiești datorită faptului că  și-a dorit să joace pentru un club cu tradiție și cu suporteri înfocați.

”Mă bucur că am ajuns la o echipă cu un asemenea nume și cu suporteri  numeroși, adevărați. Suntem puternici, am demonstrat asta și în partidele de pregătire, așteptăm cu optimism debutul în noul sezon. Doar victoria contează în jocul cu echipa din Roșiorii de Vede la prima apariție în acest retur de campionat. Știu că vor fi mulți suporteri în tribune și vrem ca aceștia să plece mulțumiți la finalul partidei de ceea ce au văzut pe gazon! Și, în primul rând, de cele trei puncte câștigate”, a declarat Cristi Andor.

Legat de partida de duminică după-amiază,  Alexandru Ichim a spus că își dorește ca echipa să aibă un joc bun, încheiat cu o victorie.

”Ne dorim să facem un joc bun încheiat cu o victorie! Petrolul are nevoie, în fiecare meci, doar de victorie. Sunt convins că vom strânge toate punctele și de aceea o să arătăm de la meci la meci mai bine! Nu se poate vorbi despre mari diferențe între eșaloane, atâta doar că aici se bagă piciorul mai tare, apare prudența excesivă și spațiile apar mai greu. La anul, în liga secundă, vom avea șansa să demonstrăm cum jucăm noi de fapt, cu adversari preocupați, la rându-le, să construiască și să iasă, implicit, la joc! Indiferent de experiența pe care o ai, este nevoie de adaptare la o nouă echipă. Aici jucăm la Liga a III-a și toți suntem la acest nivel. Oricum, trebuie să fim foarte atenți pentru a evita surprize neplăcute”, a  susținut Ichim.

Partida dintre Petrolul Ploiești și CS Sporting Roșiori de Vede se va disputa duminică, începând cu ora 14.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Vezi mai jos întreaga conferință de presă difuzată pe FCP TV