Familia Petrolului, unită la ceas de sărbătoare. Mircea Dridea, moment emoționant VIDEO

Petroliştii s-au reunit, miercuri seară, pentru ultima dată în 2017.  Însă nu pentru un antrenament, ci pentru banchetul de final de an, ce s-a desfăşurat într-unul dintre saloanele complexului „Ana -Maria Pop”, aceasta fiind, practic, ultima acţiune a „lupilor” înaintea unei binemeritate vacanţe. Evident că de la un astfel de eveniment nu putea lipsi Mircea Dridea, alături de alți reprezentanți ai generației de aur precum Virgil Dridea sau Camil Oprișan și, din perioada mai nouă, Decu Crângașu sau Ion Cojocaru.

Deasemenea la acest banchet de final de an au fost prezenții și reprezentanții partenerului Veolia, în frunte cu Mădălin Mihailovici, dar și cei ai suporterilor echipei ploieștene.

Ținând cont de faptul că atmosfera a fost una în care s-a socializat foarte mult, putem spune că  a fost un prilej bun pentru ca anumite aspecte care nu au funcționat în ultima perioadă să fie discutate și clarificate. 

Într-o altă ordine de idei, acest banchet a avut și un moment special și emoționant. Mircea Dridea a luat microfonul în momentul în care, la stație, a fost pus imnul Petrolului, și a cântat.