Voiculescu susţine că nu este exclus să fie din nou propus ministru al Sănătăţii. Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: Suntem martori ai unui circ politic neîntrerupt

Voiculescu susţine că nu este exclus să fie din nou propus ministru al Sănătăţii. Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: Suntem martori ai unui circ politic neîntrerupt
Liderul USR-PLUS Vlad Voiculescu, proaspăt demis de premierul Florin Cîţu, a susţinut luni, într-o intervenţie la Europa FM, că nu este exclus să fie tot el nominalizat de Alianţă pentru portofoliul de la Sănătate. 
Legat de acest subiect, deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, este de părere că declarațiile fostului ministru par a fi scoase dintr-o schiță de Caragiale.
Totodată, liderul social-democraților prahoveni susține că reacțiile lui Voiculescu nu fac decât să alimenteze  haosul creat de coaliția PNL-USR-UDMR, și să sporească neîncrederea oamenilor în programul de guvernare.
 
”Tragicomedia coaliției de guvernare continuă, pe seama noastră: Voiculescu se vede iar la Ministerul Sănătății!
Suntem martori ai unui circ politic neîntrerupt.
Replicile date de către fostul ministru al Sănătății sunt, parcă, scoase dintr-o schiță de Caragiale.
Domnilor, lupta la ministerul sănătății se dă pentru protecția și îmbunătățirea condițiilor pacienților, nu pentru funcții!
Declarațiile iresponsabile ale fostului ministru Voiculescu nu fac decât să alimenteze haosul creat de coaliția PNL-USR-UDMR, și să sporească Neîncrederea oamenilor în programul de guvernare.↘️
____
Reporter: O secundă, cum să fiţi dvs. noul ministru?
Voiculescu: Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie scoasă de pe masă.
Reporter: Adică nu excludeţi o întoarcere în Minister?
Voiculescu: Nu, deci aş exclude lucrul ăsta dacă aş avea ceva să-mi reproşez cu adevărat
Reporter: Dar mai puteţi lucra cu domnul Cîţu?
Voiculescu: Cu domnul Cîţu îmi închipui că este greu de lucrat, pentru mine, presupun că şi pentru dumnealui, între timp”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.