VIDEO| Theodor Paleologu,la Ploiești despre asemănarea dintre politică, păcănele,PSD, Iohannis și Barna

VIDEO| Theodor Paleologu,la Ploiești despre asemănarea dintre politică, păcănele,PSD, Iohannis și Barna

Inspirat de numărul mare al sălilor de jocuri de noroc aflate în imediata apropiere a sediilor partidelor din centrul Ploieștiului, Theodor Paleologu , candidatul Partidului Mișcarea Populară la alegerile parlamentare, a făcut în cadrul unei conferințe de presă o analogie între politicieni și...păcănele.


”Foarte multă lume face politică în România ca și cum ar juca poker sau ca și cum ar juca la ruleta, ori ca și cum ar juca la păcănele. Tocmai asta vreau să schimb în viitor pentru că avem nevoie de un stat predictibil. Nu avem nevoie să facem în continuare politică precum pokerul, ruleta sau păcănelele. Vreau să punem stop aceste păcănelizări a societății românești și păcănelizarea politicii de la noi. Nu știu dacă ați văzut sloganul PSD, ”Împreună totul devine posibil”. Da totul devine posibil la păcănele. Este posibil ca Dăncilă să devină prim-ministru, e posibil ca Nicolicea să fie absolvent de drept, e posibil ca Teodorovici să fie ministru de Finanțe, e posibil ca Brează să fie profesor universitar și ministru al Culturii, adică totul e posibil...țara păcănelelor și a jocurilor de noroc. Eu îmi doresc o cu totul altă Românie bazată pe meritocrație”, a susținut Paleologu.


De comparația cu păcănele nu a scăpat nici președintele Klaus Iohannis, care a fost aspru criticat de candidatul PMP la alegerile prezidențiale.
Paleologu a susținut faptul că Iohannis nu are legătură cu liberalismul și că actualul președinte a fost ”ceva gen păcănele”.


” Iohannis nu are legătură cu liberalismul. Iohannis a fost un import conjunctural, a fost o lipeală, a fost ceva gen păcănele și au câștigat. Au jucat la poker, la ruletă și a ieșit. Partea proastă e că e rău când câștigi la ruletă de fapt. Să te ferească Dumnezeu de câștig  rapid, pentru că după aia te potcovești cu câștigul respectiv. Eu cred că Iohannis nu a fost deloc bun pentru PNL pentru că nu i-a adus nicio zi la guvernare. I-a făcut să piardă în 2016 și el nu are legătură cu liberalismul” , a susținut Paleologu.

Nici candidatul USR-PLUS, Dan Barna, nu a scăpat de criticile contracandidatului său.


”Dan Barna nu are o identitate ideologică asumată.Întrebați-l și pe el. Nu prea știe ce să răspundă. El spune că e dincolo de ideologii, că e un fel de Macron a la roumains. Eu nu cred în genul astă de discurs”, a susținut Theodor Paleologu.


Declarațiil eintegrale le  puteți urmări în materialele video de mai jos: