VIDEO| Liberalii, sătui de opoziția făcută de consilierii USRPLUS în Consiliul Local Ploiești

VIDEO|  Liberalii, sătui de opoziția făcută de consilierii USRPLUS în Consiliul Local Ploiești

Tensiunile dintre PNL și USRPLUS au atins cote alarmante în ultima ședință extraordinară a Consiliului Local Ploiești. Nu este pentru prima dată, însă liberalii au dat de înțeles că s-au cam săturat de jocul dublu al usr-iștilor, cărora, cu toate că sunt la putere, le place mai în opoziție.Sca

 De această dată, totul a început atunci când în dezbatere a intrat un proiect de Hotărâre care viza o nouă rectificare  bugetară la Clubul Sportiv Municipal Ploiești cu suma de 1,2 milioane lei, lucru care i-a nemulțumit pe mai mulți aleși locali.

Primarul Andrei Volosevici și directorul Clubului Sportiv Municipal Ploiești, Ștefan Grozea, au explicat faptul că banii sunt necesari pentru plata unor datorii mai vechi pentru serviciile de pază.


În primă fază a fost un schimb de replici între consilierul local PSD Sorin George Botez și primarul Andrei Volosevici pe tema unor sume de bani care au fost bugetate CSM-ului, însă nu au ajuns conturile instituției.

Ulterior acestei discuții, scandalul s-a mutat între cei de la PNL și USRPLUS, în condițiile în care o parte dintre consilieri  Uniunii Salvați România au votat împotriva proiectului ori s-au abținut.

”Aș vrea să-i rog pe cei trei consilieri USR care s-au abținut să înțeleagă o dată pentru totdeauna că sunt în coaliție cu noi și sunt la guvernare,aici, local. Nu când le convine votează și când nu le convine, nu votează”, a precizat consilierul liberal Gheorghe Sârbu. 

La finalul, consilierul local PSD George Botez  a taxat modul în care au decurs discuțiile între cele două tabere aflate în alianță.

Scandalul dintre PNL și USRPLUS a continuat pe tema finanțării Taberei Internaționale de Sculptură Ploiești.

Viceprimarul Magdalena Trofin a solicitat ca suma de 100.000 lei alocată pentru acest eveniment să fie direcționată către locuri de joacă sau către colectarea gunoiul menajer.

â