VIDEO Consiliul Local Ploiești a decis: Magdalena Trofin, destituită din funcția viceprimar

VIDEO Consiliul Local Ploiești a decis: Magdalena Trofin, destituită din funcția viceprimar

Magdalena Trofin a fost destituită din funcția de viceprimar al Ploieștiului prin votul Consiliului Local. Pe lista inițiatorilor acestei hotărâri s-au aflat și colegii acesteia de partid (USR). 

Potrivit proiectului de Hotărâre inițiat de 14 consilieri (n.r. Costel Andreescu (USR), Răzvan Enescu (USR), Anca Popa (USR), Radu Simionescu, Nicoleta Ștefan, Simona Popescu, Aurelian Tudor, Gheorghe Popa,Gheorghe Sîrbu, Dragoș Măchițescu, Iulian Bolocan, Valentin Sabău, Hotia Popovici și Valentin Marcu (toți, PNL),consilierii i-au reproșat că nu și-a îndeplinit atribuțiile și a hărțuit un angajat din subordine.

Așa cum era de așteptat, proiectul a creat o oarecare stare de tensiune în timpul ședinței, Magdalena Trofin fiind susținută de către colegul său Mihai Tonsciuc și de către primarul Andrei Volosevici. 

Iară dezbaterile:

 

Destituirea Magdalenei Trofin a fost aprobată cu 22 de voturi PENTRU, trei voturi ÎMPOTRIVĂ și o ABȚINERE, iar doi consilieri,ai Prahova în Acțiune, nu au participat la vot.

Potrivit zvonurilor din mediul politic, cel mai proababil locul Magdalenei Trofin va fi ocupat de colega sa de partid, Anca Popa.