VIDEO| Bogdan Toader, candidatul Alianței pentru Prahova, la șefia CJ: Faptul că ne-am unit este un gest firesc, un gest de normalitate

VIDEO| Bogdan Toader, candidatul Alianței pentru Prahova, la șefia CJ: Faptul că ne-am unit este un gest firesc, un gest de normalitate

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, şi-a depus luni dosarul de candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Acesta va candida din partea Alianței pentru Prahova formată din PSD, Pro România și PPU(SL).

” Este important să înțelegem că această alianță, Alianța pentru Prahova, este formată din oameni cu experiență în administrație, iar faptul că ne-am unit este un gest firesc, un gest de normalitate pentru că până la urmă noi reprezentăm stânga și noi dorim binele cetățenilor. Este o alianță pentru oameni, așa cum am mai spus, formată în principal de partidele PSD, Pro România și PPU(SL), dar avem și foarte mulți susținători care nu au făcut acorduri scrise, dar care ne-au promis sprijinul, totul pentru oameni. Ne gândim acum cum venim cu cel mai bun progam pe cetățenii prahoveni”, a susținut Bogdan Toader, candidatul Alianței pentru Prahova la șefia Consiliului Județean Prahova.   

 

De altfel, alături de Bogdan Toader a fost prezentă și echipa sa, formată din candidaţii alianței pentru Consiliul Județean Prahova, aceștia din urmă depunându-și, la rândul lor,  dosarele de candidatură (mai multe amănunte aici).