VIceprimarul George Pană, despre soluțiile primarului Dobre în problema termoficării Ploieștiului: Faptul că până acum nu le-ați pus în practică este o chestiune pe care ar trebui să ne-o explicați

VIceprimarul George Pană, despre soluțiile primarului Dobre în problema termoficării Ploieștiului:  Faptul că până acum nu le-ați pus în practică este o chestiune pe care ar trebui să ne-o explicați

Primarul Adrian Dobre a fost acuzat, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Ploiești de sâmbătă, cu faptul că a folosit în mod nelegal și în scop electoral atentul Primăriei Ploiești într-o scrisoare adresată ploieștenilor. Ba mai mult, Adrian Dobre a fost acuzat că a furnizat informații false ploieștenilor pe tema termoficării și că scrisoarea a avut strict un caracter politic, ci nu unul administrativ.

Viceprimarul George Pană a susținut că, pe lângă neadevărurile apărute în respectiva scrisoare,  primarul Adrian Dobre a prezentat o serie de soluții pe care edilul șef le cunoștea de mult, dar nu le-a pus în practică.

”Am văzut că domnul primar a fost ieri la Brazi, s-a fotografiat, s-a filmat cu anumite construcții de natură industrială în spate. Acum, nu știu...dorește să candideze la comuna Brazi și e în campanie electorală. Nu înțeleg de ce o continuă și în Ploiești pentru că într-adevăr, în orașul Ploiești au circulat foarte multe scrisori în care se spun foarte multe neadevăruri. Nu aș vrea să intru în profunzimea celor scrise acolo. Sigur, poate ar fi interesantă și ultima frază scrisă pe spatele scrisorii, unde se vorbește ceva despre niște fonduri care au fost necesare pentru editarea, tipărirea și poate și distribuirea acestei scrisori. Un singur lucru vreau să spun. Domnule primar, ați învederat acolo niște soluții, soluții pe care sunt convins că le cunoșteați de mult. Faptul că până acum nu le-ați pus în practică este o chestiune care ar trebui să ne-o explicați. Faptul că acum le-ați făcut publice, în sensul că le cunoașteți, să spunem că naște premisa că acum le puneți în practică. Domnule primar, suntem alături de dumneavoastră. Oricare dintre soluțiile învederate sau dacă mai aveți vreuna în minte vă rugăm să o puneți în practică pentru că grupul ALDE , în măsura în care considerați că este necesar să demarați o procedură de achiziții publice a acestui serviciu, vă solicită să o faceți. Ați solicitat săptămâna viitoare două ședințe de consiliu, ca atare aveți oportunitatea și posibilitatea ca să inițiați orice demers la care consiliul local ar putea să vă dea concursul, fapt pentru care vă rog să o faceți. Am eu senzația că doriți să vă victimizați și să spuneţi faptul că dumneavoastră vreți, dar noi, cei de la ALDE, PSD și iată mai nou și PMP, ne opunem intențiilor dumneavoastre pe care până acum nu le-ați făcut publice în mod relevant, ca să știm ce aveți de gând cu acest serviciu”, a susținut viceprimarul George Pană.