Un apropiat al Monicăi Macovei, candidat la Primăria Ploiești din partea USR

Un apropiat al Monicăi Macovei, candidat la Primăria Ploiești din partea USR

USR Prahova și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al Ploieștiului. Este vorba despre Mihai Polițeanu, un apropiat al Monicăi Macovei.

Poliţeanu a mai activat în M10, partidul fondat de Monica Macovei. Ulterior a înfiinţat Iniţiativa România, organizaţie care a contribuit la strângerea de semnături pentru „Fără penali în politică” şi „Oameni noi în politică”.

Este absolvent al Facultății de Filosofie a Universității București și al programului de master „Studii ale naționalismului” al Universității Central Europene. Candidatul USR la Primăria Ploieşti a colaborat foarte mult cu fostul europarlamentar Monica Macovei. A fost atât consilier la Ministerul Justiţiei, dar şi asistent la cabinetul de europarlamentar al lui Macovei.

“Principala mea sarcină în calitate de candidat la funcția de Primar și apoi, sper, de Primar este să propun și să vă conving de necesitatea unui plan de pentru viitorul Ploiestiului, care să arate unde vrem să ajungem împreuna și ce fel de oraș vrem să construim împreună. O viziune inseamnă să oferi oamenilor un drum clar de parcurs, la care toți să ne înhămăm împreună. Eu vreau sa aduc la Primăria Ploiești viziune, integritate, transparență și eficiență. Ceva nemaivăzut în administrația Ploieștiului în ultimii 30 de ani, dar atât de normal”, a declarat Mihai Polițeanu, candidatul USR pentru funcția de Primar al Ploieștiului, potrivit unui comunicat al partidului.