Tensiuni în PSD Ploiești?! Consilierul local Andrei Gheorghe a votat împotriva proiectelor viceprimarului Ganea în semn de protest

Tensiuni în PSD Ploiești?! Consilierul local Andrei Gheorghe a votat împotriva proiectelor viceprimarului Ganea în semn de protest

Tensiuni la nivelul organizației PSD Ploiești! Consilierul local Andrei Gheorghe a votat în ultima ședință a Consiliului Local  Ploiești împotriva mai multor proiecte susținute de viceprimarul și președintele organizației municipale a partidului, Cristian Ganea, ceea ce a dus la nemulțumirea colegilor săi.

Gestul lui Andrei Gheorghe a venit în contextul în care respectivele proiecte erau de interes public. Practic, vorbim despre anveloparea mai multor blocuri, dar și despre proiecte precum eficientizarea energetică a unor școli, toate acestea fiind finanțate cu fonduri europene.

Potrivit surselor deprahova.ro, totul ar fi pornit de la  mutările care au avut loc la nivelul unor posturi cheie din interiorul Clubului Sportiv Municipal Ploiești ( n.r. CSM Ploiești). Concret, noul director CSM Ploiești, Ștefan Grozea, consilier local al primarului Adrian Dobre detașat pe această funcție, a pus în aplicare o decizie a Curții de Conturi în care se precizează faptul că, potrivit legii, este necesară o rocadă la nivelul șefilor bazelor sportive.

Astfel, Cristian Nica, care până acum ocupa funcția de șef birou Stadion Ilie Oană, începând de luni,  ocupă pentru două luni funcția de coordonator al Structurii Sportive a CSM Ploiești.

Acest lucru se pare că l-a deranjat pe consilierul local Andrei Gheorghe, cel care este și membru în Comitetul de Coordonare al CSM Ploiești, dar nu și pe Cristian Nica, cel din urmă înțelegând perfect situația.

Aceleași surse din rândul administrației publice locale ne-au povestit faptul că Gheorghe s-ar fi declarat indignat atât pentru faptul că nu a fost consultat Comitetul Coordonator de la CSM Ploiești, cât și de faptul că viceprimarul Cristian Ganea nu s-a opus acestei măsuri în fața directorului Ștefan Grozea.

Astfel, consilierul local Andrei Gheorghe se pare că i-a declarat război viceprimarului Cristian Ganea.

Lucrul acesta s-a văzut în ultima ședință a Consiliului Local Ploiești, când Gheorghe a votat împotriva proiectelor susținute de Ganea. Acum rămâne de văzut ce reacție va avea conducerea PSD Ploiești în acest scandal.