SURSE| S-a stabilit lista candidaților PNL Prahova la alegerile parlamentare! Detalii din culise

SURSE| S-a stabilit lista candidaților PNL Prahova la alegerile parlamentare! Detalii din culise

Conducerea Biroului Politic Județean al PNL Prahova a stabilit vineri seară lista candidaților la alegerile parlamentare din luna decembrie. Potrivit surselor deprahova.ro, ordinea candidaților a fost stabilită în urma unor ultime discuții între liderul liberalilor prahoveni, Iulian Dumitrescu și  președintele Ludovic Orban, discuții care au durat aproximativ o oră.

Astfel, lista liberalilor prahoveni pentru Senat va fi deschisă de Roberta Anastase, urmată de Alexandru Nazare.

În ceea ce privește lista candidaților pentru Camera Deputaților, aceasta va fi deschisă de actualul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu. Acesta este urmat de George Ionescu, Răzvan Prișcă, Mircea Roșca și Adrian Dupu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

Cu toate că în spațiul public au existat voci care susțineau faptul că Mihai Apostolache va candida la aceste alegeri parlamentare din partea PNL, ca urmare a unei fuziuni  prin absorbție a Partidul Prahova în Acțiune de către filiala județeană a  Partidul Național Liberal, lucrurile nu stau deloc așa.

Apostolache a anunțat public că va candida independent la aceste alegeri și că va fi susținut de Partidul Prahova în Acțiune.