Sprijin important pentru Valentin Stan, candidatul PNL la Primăria Colceag! Este susținut de Andrei VOLOSEVICI, Iulian DUMITRESCU și Ludovic ORBAN

Sprijin important pentru Valentin Stan, candidatul PNL la Primăria Colceag!  Este susținut de Andrei VOLOSEVICI, Iulian DUMITRESCU și Ludovic ORBAN

 

 

 Costin Valentin Stan, candidatul Partidului Național Liberal Prahova la primăria Colceag, a făcut cunoscute publicului, de mai bine de o lună, planurile pe care le are pentru a dezvolta comuna prahoveană. Astfel, se pare că programul său electoral nu va rămâne un simplu deziderat, tânărul liberal beneficiind de sprijin din partea unor lideri politici emblematici ai liberalilor.

De asemenea, liberalul  Costin Valentin Stan se bucură, în special, de susținerea prietenul său, Andrei Volosevici, candidatul PNL pentru Primăria Ploiești. Fața orașului din perioada mandatului lui Volosevici este încă emblematică pentru ploieșteni, așa că este de așteptat ca și Stan să facă același lucru în Colceag.

 Pentru a-și arăta susținerea pe care o acordă prietenului său care candidează pentru prima data pentru  funcția de primar al Colceagului, Volosevici l-a însoțit pe Valentin Stan duminică în comună, unde au discutat cu oamenii și au prezentat proiectele pentru perioada 2020-2024.

“Încă o săptămână de campanie finalizată, de această dată alături de prietenul meu, Andrei Volosevici, candidatul PNL la funcția de primar al Municipiului Ploiești. Îi mulțumesc lui Andrei pentru susținerea și ajutorul oferit în a le prezenta împreună colcigenilor proiectele prioritare pentru mandatul 2020-2024!

Pe 27 septembrie, votați Costin Valentin Stan pentru primar Colceag și echipa de consilieri PNL, poziția 2 pe buletinul de vot, Iulian Dumitrescu pentru președinția Consiliului Județean Prahova și echipa de consilieri a Alianței PNL-USR-PLUS, poziția 3 pe buletinul de vot!”, a scris Costin Valentin Stan, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Colceag, pe pagina personală de Facebook.

Iar sprijinul de care se bucură liberalul nu se termină aici. Acesta va face echipă și cu Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidat pentru șefia Consiliului Județean din partea Alianței PNL-USR-Plus, dar și cu premierul Ludovic Orban, cu care a vorbit zilele trecute despre proiectele care pot primi finanțare guvernamentală.