Senatorul Laura Moagher: PSD reușește să determine un sprijin mai consistent pentru companiile românești!

Senatorul Laura Moagher: PSD reușește să determine un sprijin mai consistent pentru companiile românești!
Seputatul PSD Prahova, Laura Moagher, a anunțat prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook faptul că Partidul Social Democrat reușește să determine un sprijin mai consistent pentru companiile românești!
 
Potrivit parlamentarului prahovean, Ministerul Finanțelor susține ca sectoarele strategice, care fac investiții de înaltă tehnologie și valoarea adăugată mare, să beneficieze de un ajutor de stat MAJORAT de la 1 la 5 milioane de lei. Suma totală disponibilă este de 1,8 miliarde de lei.
 
”PSD reușește să determine un sprijin mai consistent pentru companiile românești!
PSD își respectă angajamentul intrării la guvernare pentru a contribui cu măsuri și soluții cât mai bune pentru sprijinirea economiei naționale.
Ministerul Finanțelor susține că sectoarele strategice, care fac investiții de înaltă tehnologie și valoarea adăugată mare, să beneficieze de un ajutor de stat MAJORAT de la 1 la 5 milioane de lei. Suma totală disponibilă: 1,8 miliarde de lei.
Cererile de acord pentru finanțare vor fi analizate pe baza unui punctaj, care evaluează atingerea obiectivului, încadrarea în bugetul anual alocat sau în bugetul total al schemei, după caz.
Durata sesiunilor de depunere a cererilor de acord pentru finanțare va fi de 30 zile lucrătoare, pentru a permite participarea unui număr cât mai mare de operatori economici. Frecvența sesiunilor de depunere va fi de 30 de zile, pentru a exista posibilitatea desfășurării mai multor sesiuni de depunere într-un an calendaristic”, a scris senatorul Laura Moagher pe pagina personală de Facebook.