Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

Senatorul Iulian Dumitrescu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova: Nu mai vrem să vorbească toată lumea doar de Sibiu, Timişoara şi Cluj-Napoca

Senatorul Iulian Dumitrescu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean  Prahova: Nu mai vrem să vorbească toată lumea doar de Sibiu, Timişoara şi Cluj-Napoca

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a anunțat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Liderul liberalilor prahoveni a susținut că, alături de Andrei Volosevici, oficial candidatul PNL pentru Primăria Ploiești, și ceilalți primari liberali, dar și de restul care vor dori să se alăture proiectului său, va schimba imaginea județului Prahova.

”Totuși, noi suntem județul Prahova! Toți de aici avem o mândrie! Credeți că mie îmi este ușor, atunci când mă duc la București, să spună lumea că la Cluj au arena, că la Cluj au echipă de fotbal, la Cluj au festivaluri și că aici în Prahova, sau în Ploiești, nu e cine știe ce?! Credeți că nu e greșit să nu avem un parteneriat, vorbind de mediu, să nu avem un parteneriat și cu Lukoil, cu Petrom și cu toate marile corporații?! Toate își trag seva de aici din Prahova!”, a susținut senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova.

 

Dumitrescu a mai precizat că se aşteptă ca ploieştenii să fie mulţumiţi de candidatura lui Andrei Volosevici şi că anticipează o victorie detaşată la alegerile locale care vor avea loc, cel mai probabil, pe 24 mai.

Liderul liberalilor prahoveni a ținut să anunțe că va avea alături de Volosevici un program și că vor lucra împreună pentru a-și îndeplini obiectivele stabilite.

"Va fi o diferenţă mare faţă de următorii candidaţi, practic va fi Andrei Volosevici şi restul lumii. Mă aştept ca ploieștenii să realizeze că el este ceea ce trebuie Ploieştiului. De asemenea, eu mizez pe o majoritate PNL de două treimi în Consiliul Local, ceea ce ne va permite să realizăm aceste proiecte foarte importante pe care le avem şi pe care vom începe să le prezentăm în curând. Totul va fi în slujba acestui oraş şi a acestui judeţ. Nu mai vrem să vorbească toată lumea doar de Sibiu, Timişoara şi Cluj-Napoca sau de judeţele respective, vrem să vorbească lumea şi de noi, nu doar de republica de la Ploieşti, să vorbească de noi pentru că aici putem să dezvoltăm şi să reglementăm multe, de la transportul judeţean până la o sumedenie de alte lucruri", a declarat preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.