S-a ajuns în instanță! Grațiela Gavrilescu, în război cu BEx ALDE

Previous Next

Deputatul Grațiela Gavrilescu a depus joi, la Tribunalul București, acțiune în anulare a hotărârilor Delegației Permanente ALDE, din 26 august, și Biroului Politic Central, din 3 septembrie, care au stat la baza radierii ei din calitatea de membru ALDE.

”Astăzi, am depus, la Tribunalul București, acțiunea în anulare a actelor pe care le contestăm.
Cerem instanței, în principal, constatarea lipsei de legalitate a radierii noastre din evidențele ALDE și a nulității absolute a hotărârilor Delegației Permanente ALDE, din 26 august, și Biroului Politic Central, din 3 septembrie a.c..
Sper ca demersul nostru să fie un semnal suficient de puternic pentru a se înțelege că respectarea democrației interne de partid nu este opțională, ci un principiu de la care nu trebuie să abdice niciun partid modern, european!”, a scris Grațiela Gavrilescu pe pagina personală de Facebook.

Vă reamintim faptul că graţiela Gavrilescu a fost exclusă din ALDE după ce a acceptat propunerea premierului Viorica Dăncilă de a face din nou parte din Guvern şi a fost, astfel, îndepărtată atât de la conducerea organizaţiei de femei a partidului, cât și de la șefia filialei prahovene. Totodată, alături de ea au fost excluși Teodor Meleșcanu, Ion Cupă și Alexandru Ștefan Băișanu.