PSD Prahova reconfirmă candidatura lui Virgiliu Nanu și pe cea a lui Andrei Volosevici

PSD Prahova reconfirmă candidatura lui Virgiliu Nanu și pe cea a lui Andrei Volosevici

PSD Prahova a emis un comunicat de presă în care a reafirmat public susținerea pentru candidatura lui Andrei Volosevici la alegerile locale din această toamnă pentru funcția de primar al municipiului Ploiești. Organizația județeană dezminte astfel un zvon apărut recent, privind o posibilă „ruptură”.

Totodată, Partidul Social Democrat a  anunțat că susține candidature președintelui Virgiliu Daniel Nanu  pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Anunțul de joi vine pentru a dezminți o informație apărută în presa locală privind o presupusă ceartă între Volosevici și câțiva membri importanți ai organizației județene de partid.

„Referitor la apariția în mass-media locală, mai precis în publicația online «Știri Actuale», a unui articol conform căruia PSD Prahova caută un alt candidat pentru Primăria Ploiești, prin prezentul comunicat, Organizația Județeană PSD Prahova reconfirmă în mod clar numele celor doi candidați ai PSD: pentru Consiliul Județean Prahova, domnul prefect Virgiliu Daniel NANU, președinte PSD Prahova, iar pentru Primăria Ploiești, domnul primar Andrei Volosevici”, se arată în comunicatul transmis de organizația județeană a Partidului Social Democrat.