PSD Prahova îi cere demisia vicepreședintelui CJ, Cristian Apostol. Îl acuză "batjocura la adresa elevilor navetiști"

PSD Prahova îi cere demisia vicepreședintelui CJ, Cristian Apostol. Îl acuză "batjocura la adresa elevilor navetiști"

PSD Prahova a emis luni un comunicat de presă în care i-a cerut demisia lui Cristian Apostol din funcția de vicepreședinte al CJ Prahova.

Solicitarea social-democraților vine în prima zi de cursuri după vacanța de iarnă, pe fondul problemelor semnalate în asigurarea gratuității la transport pentru elevii navetiști.

„Solicităm demisia de onoare a lui Apostol Cristian din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova pentru batjocura la adresa elevilor navetiști. PSD Prahova a luat act cu îngrijorare de situația în care se află unii elevii navetiști de pe raza județului nostru care, din cauza indolenței unor politicieni ce ocupă temporar funcții în administrație, nu beneficiază astăzi de gratuitatea transportului către și de la școală, așa cum prevede legea!

Astfel, solicităm public demisia de onoare a domnului Apostol Cristian, vicepreședintele CJ Prahova, care are în atribuții derularea în condiții normale a acestui serviciu public de interes județean!

Totodată, solicităm conducerii CJ Prahova să vină urgent în fața prahovenilor cu explicații și soluții clare cu privire la acest subiect!

Reamintim faptul că, anul trecut, consilierii județeni PSD au inițiat un proiect de hotărâre pentru demiterea vicepreședintelui Apostol Cristian, de la USR, ca urmare a proastei gestionări a serviciului județean de transport însă, din păcate, majoritatea PNL-USR-PRO România s-a opus acestui proiect!”, acuză PSD Prahova.