Primarul Dobre, liniște totală în momentul în care a fost acuzat că minte ploieștenii. Consilierul local Bogdan Hodorog: Vă rog să dezmințiți public, acum, ce ați spus în scrisoare

Primarul Dobre, liniște totală în momentul în care a fost acuzat că minte ploieștenii. Consilierul local Bogdan Hodorog: Vă rog să dezmințiți public, acum, ce ați spus în scrisoare

Acuzații grave aduse primarului Adrian Dobre în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Ploiești de sâmbătă. Edilul șef a fost acuzat că a folosit în mod nelegal și în scop electoral antetul Primăriei Ploiești într-o scrisoare adresată ploieștenilor. Ba mai mult, Adrian Dobre a fost acuzat că a furnizat informații false ploieștenilor și că scrisoarea a avut strict un caracter politic, ci nu unul administrativ.
Unul dintre cei care au ridicat această problemă a fost consilierul local Bogdan Hodorog, președintele PMP Ploiești. Acesta l-a acuzat pe primarul Adrian Dobre că a mințit în momentul în care a susținut că formațiunea din care face parte a votat pentru majorarea tarifului la gigacalorie.
La finalul discursului, Hodorog i-a solicitat să dezmintă public informațiile apărute în scrisoarea emisă de primarul Adrian Dobre, însă edilul a preferat să-l ignore, conștient de greșeala făcută, nedorind să aibă o reacție pe acest subiect.
”Domnule primar, ieri, pe la blocuri, ați trimis o scrisoare prin care spuneți că PMP a votat și susține creşterea tarifului la gigacalorie la 404 lei. Domnule primar, noi putem dovedi prin procesul verbal al ședinței din 31 ianuarie 2019 că PMP a votat împotriva majorării tarifului la gigacalorie. Noi consilierii PMP nu am votat și nu vom vota majorarea tarifului la termie! Vă rog să dezmințiți public, acum, ce ați spus în scrisoare”, a susținut consilierul local Bogdan Hodorog, președintele PMP Ploiești.