Primarul Andrei Volosevici, mesaj către conducerea PSD Ploiești: Rușinică

Primarul Andrei Volosevici, mesaj către conducerea PSD Ploiești: Rușinică
PSD Ploiești a emis un comunicat de presă în care a lansat un atac dur la adresa primarului Andrei Volosevici. Social-democrații ploieșteni îl acuză pe primarul liberal al municipiului că “a devenit un simplu spectator în problema extrem de importantă a furnizării de agent termic și apă caldă pentru cetățenii din Ploiești” (mai multe amănunte aici).
 
Reacția primarul Andrei Volosevici nu a întârziat să apară. Prin intermediul unui comunicat de presă, edilul șef al orașului a susținut că a fost singurul care s-a  preocuparea lui pentru această problemă a început din 14.06.2021, făcând toate adresele necesare în acest sens.
 
”Rușinică!!!
 
Aceasta este realitatea despre situația comparativă a prețurilor de productie și prețurilor de facturare pentru populație, pentru energia termică livrată în sistem centralizat.
Preocuparea mea pentru această problemă a început din 14.06.2021, făcând toate adresele necesare în acest sens. Se pare că sunt singurul care a fost îngrijorat, deși acestă situație ar fi trebuit să prezinte interes pentru consilierii locali de la toate partidele politice”,   a scris primarul Andrei Volosevici pe pagina personală de Facebook.