Primarul Adrian Dobre: Vor ca ploieștenii să rămână captivi contractului cu Veolia

Primarul Adrian Dobre:  Vor ca ploieștenii să rămână captivi contractului cu Veolia

Cu toate că a mai rămas aproximativ o lună până la expirarea contractului privind furnizare serviciului public de alimentare cu energie termică în Ploieşti, autoritățile locale nu au ajuns la o concluzie clară, astfel încât ploieștenii să nu rămână fără apă caldă și căldură.


Asta în condițiile în care luni, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local, aleșii locali au dezbătut un proiect propus de primarul Adrian Dobre, privind o asociere între Primărie şi Consiliul Judeţean în vederea constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Confort” (n.r.Asociația de Dezvoltare Intercomunitară prin care se dorește gestionarea serviciului de termoficare). Reprezentanţii majorității PSD-ALDE au reclamat că proiectul a fost unul "superficial", care oricum nu reprezenta o soluţie legată de ce se va întâmpla după data de 1 mai.

În urma celor întâmplate, primarul Adrian Dobre a susținut prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook faptul că  ”Majoritatea PSD-ALDE-PMP nu a votat, astăzi, înființarea unei Asociații de Dezvoltare Intercomunitară (asocierea între Primăria Municipiului Ploiești și Consiliul Județean).
Majoritatea PSD-ALDE-PMP susține, în continuare, dublarea tarifului pentru gigacalorie la 404 lei, cerută de Veolia. În realitate, aceștia vor ca ploieștenii să rămână captivi contractului cu Veolia. Ei vor ca prelungirea contractului să rămână singura opțiune. Fără acest A.D.I., Primăria nu va putea înființa propria firmă, care să preia serviciul de termoficare”.

CITEȘETE ȘI: 

Problema termoficării, subiect de scandal în Consiliul Local Ploiești | VIDEO

Consilierul local George Botez, despre problema termoficării: Primarul Dobre, deși știa de 2 ani de această problemă, a dormit în toată această perioadă

Rămân ploieștenii fără apă caldă? Primarul Dobre:Veolia pune pistolul la tâmpla cetățeanului. Nu vom accepta așa ceva | VIDEO