Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

Parlamentarii Partidului Forța Națională susțin moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban

Parlamentarii Partidului Forța Națională susțin moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban

Conducerea Partidului Forța Națională a emis un comunicat de presă în care anunță că parlamentarii formațiunii politice vor susține moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva guvernului PNL.

Iată comunicatul de presă:

 

Partidul Forța Națională, întrunit în Biroul Permanent Central, a hotărât susținerea moțiunii de cenzură inițiată de PSD împotriva guvernului PNL, condus de Ludovic Orban, pe motivul înlăturării incompetenților și incompetenței de la conducerea țării, respectiv a înlăturării de la putere, pe cale democratică, a actualului regim clientelar intereselor străine, regim care a atacat toate instituțiile democratice parlamentare, a subminat și continuă să submineze economia națională, afectând direct nivelul de trai al majorității românilor și viitorul țării.

Suntem pentru crearea unei noi majorități parlamentare care să asigure rezolvarea urgentă a problemelor cu care se confruntă țara. Forța Națională, prin specialiștii partidului va propune soluții pentru asigurarea fondurilor necesare majorării pensiilor și a dublării alocațiilor pentru copii, dar și soluții pentru asigurarea unei creșteri economice pe termen lung, creștere care să se bazeze în primul rând pe dezvoltarea pieței românești de capital.

Totodată, conducerea Forței Naționale este împuternicită să poarte negocieri pentru stabilirea termenilor unor viitoare alianțe politice pentru alegerile locale și parlamentare, în interesul românilor.