O nouă conducere la PMP Ploiești. Cine este noul președinte

O nouă conducere la PMP Ploiești. Cine este noul președinte

Organizația PMP Ploiești și-a ales, vineri, noua echipă de conducere. Avocatul Bogdan Păun a fost ales în funcţia de preşedinte al PMP Ploieşti. 

Iată comunicatul de presă:

 

Vineri, 8 octombrie, a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Organizației PMP Ploiești, în urma căreia domnul avocat Bogdan Păun a fost ales președintele PMP Ploiești.

¨Proiectul meu pentru PMP Ploiești este simplu! Este un proiect pentru oameni onești și care își iubesc orașul. Vom reconstrui filiala noastră pe baze solide, pentru a atrage cât mai mulți membrii noi. Îmi doresc un parteneriat real cu societatea civilă, pentru că doar așa vom fi credibili și vom dovedi că intențiile noastre sunt corecte și în beneficiul ploieștenilor.

Tinerii, care reprezintă viitorul orașului nostru, își vor găsi un loc bine meritat în organizația noastră. Vreau ca tinerii să fie parte din decizia politică, să înțeleagă importanța și rolul politicului în viața comunității și să își dorească să contribuie prin proiecte la dezvoltarea Ploieștiului¨, a declarat Bogdan Păun, președintele PMP Ploiești.

¨Acest an nu a fost unul ușor pentru noi, dar să nu uitați cât de greu a fost pentru români. Din păcate, nu am putut fi acolo, unde s-au luat deciziile importante pentru țară, dar am fost alături de oameni, și asta este cel mai important.

Românii au înțeles ce înseamnă lipsa Partidului Mișcarea Populară din decizia politică. Românii au văzut că nu le-a mai apărat nimeni interesele, că nu există niciun partid autentic de dreapta care să lupte pentru ei. De aceea, misiunea noastră este mai importantă decât oricând. Vom reconstrui filială cu filială, om cu om, vom regândi strategia noastră politică locală și vom deveni vocea ploieștenilor în comunitate.

Am încredere în Bogdan Păun și în echipa lui! Am încredere că va pune pe primul loc interesele ploieștenilor, că va fi parte din activitatea locală, că se va implica permanent în comunitatea noastră și va găsi soluțiile cele mai bune pentru atragerea de noi membri, care să înțeleagă importanța Partidului Mișcarea Populară pentru dezvoltarea județului nostru¨, a susținut Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova

Alături de Bogdan Păun a fost aleasă și noua echipă de conducere a organizației.