Magdalena Trofin, noul președinte al USRPLUS Ploiești. Cum arată Biroul Local

Magdalena Trofin, noul președinte al USRPLUS Ploiești. Cum arată Biroul Local

Primele alegeri interne după fuziunea dintre USR şi PLUS aduc conduceri noi în filialele locale din Prahova. În Ploieşti, organizaţia municipală USR PLUS va fi condusă de Magdalena Trofin, viceprimarul localităţii.

Alegerile interne s-au ţinut duminică. Magdalena Trofin este noul preşedinte al USR PLUS Ploieşti, în timp ce în Biroul Local au fost desemnaţi, în ordinea voturilor primite, Mihai Tonsciuc, Daniela Uţă, Ana Bădicioiu, Emanuel Butucaru, Tudor Avram, Mihai Băcanu, Ioana Dinescu, Răzvan Enescu, Ioana Grecu şi Ioana Iliescu.

"Odată cu fuziunea dintre USR și PLUS au loc alegeri interne în cadrul formațiunii reunite. Astfel de alegeri au avut loc și în filiala Ploiești. Putem afirma cu tărie că după ziua votului intern câștigătorii sunt ploieștenii care pot fi siguri că vor avea în conducerea USRPLUS din municipiu oameni profesioniști, serioși și tenace. Sunt colegi și prieteni ai Ploieștiului care înțeleg așteptările riguroase ale comunității și pentru care politica este un mijloc de a face lucruri, nu doar de a vorbi despre ele", a transmis conducerea USR PLUS Prahova într-un comunicat de presă.