Ludovic Orban, președintele Forței Dreptei, prezent în Prahova la o acțiune de împădurire: Calitatea celor care ajung în funcții publice depinde de implicarea politică

 Ludovic Orban, președintele Forței Dreptei, prezent în Prahova la o acțiune de împădurire: Calitatea celor care ajung în funcții publice depinde de implicarea politică

Fostul premier al României, Ludovic Orban, președintele Forței Dreptei, a fost prezent joi în Prahova, la o acțiune de împădurire organizată de filiala județeană a partidului. În cadru acțiunii au fost plantați în pădurea de la Tinosu 200 de puieți de stejar.


”Conducerea partidului Forța Dreptei a făcut o adresă la Romsilva și din fericire pentru noi am fost repartizați în județul Prahova, chiar la mine în fostul colegiu unde am câștigat primul mandate de parlamentar. Asta a fost o întâmplare fericită pentru noi. Sunt un susținător al celor care plantează și care îngrijesc pădurile. În fiecare an plantez poate mii de pomi și o să fac acest lucru cât am să pot” , a susținut președintele Forței Drepte Prahova, deputatul George Ionescu.


Cu această ocazie parlamentarul prahovean a precizat că la începutul acestei săptămâni a fost fost validat Biroul Politic Interimar al Forței Dreptei în Prahova.

”Lunea aceasta a fost validat Biroul Politic Interimar Județean al Forței Dreptei Prahova. Săptămâna viitoare vom înființa organizații în cinci localități. (…) Forța Dreptei se îndreaptă către persoanele care până acum nu au participat la vot. Vom vorbii cu oamenii să vedem de ce nu au mai venit la vot. (Vom face o altfel de politică față de cea care a fost făcută până acum”, a susținut George Ionescu, președintele Forței Drepte Prahova.

Declarația integral în materialul video de mai jos.

Ludovic Orban a vorbit la rândul să despre viitorul Forței Dreptei în România.

”Eu vreau să mă unesc cu oamenii, cu cetățenii acestei țări. Vreau să conving câți mai mulți oameni de calitate care până acum până acum nu s-au mai implicat în viața politică, să-i conving să se implice. Până la urmă calitatea celor care ajung în funcții publice depinde de implicarea politică a oamenilor educați, a oamenilor pregătiți, a oamenilor care au făcut ceva cu viața lor, a oamenilor care au capacitatea de a conduce, de a lua decizii potrivite”, a susținut Ludovic Orban, președintele Forței Drepte.