Lovitură dură pentru PSD Prahova! Consilierul local Sanda Dragulea: Am ales să intru în echipa Andrei Volosevici-Iulian Dumitrescu

Lovitură dură pentru PSD Prahova! Consilierul local Sanda Dragulea: Am ales să intru în echipa Andrei Volosevici-Iulian Dumitrescu

Lovitură dură pentru PSD Prahova! Consilierul local social-democrat, Sanda Dragulea, a anunțat oficial pe paginia de Facebook faptul că  se alătuă echipei lui Andrei Volosevici. 

În postarea respectivă, Dragulea a lăsat de înțeles că este nevoie și de o schimbare la nivelul Consiliului Județean Prahova. Concret, această susține că echipa Andrei Volosevici- Iulian Dumitrescu poate aduce ”schimbarea în bine a orașului și a județului nostru”. 

”Astazi am decis sa fac un pas important pentru activitatea mea politica si administrativa. Pentru că îmi doresc ca Ploieștiul să redevină un oraș de frunte, din toate punctele de vedere, am ales să intru în echipa celui care a demonstrat că acest lucru se poate realiza: Andrei Volosevici.
Cred în schimbarea în bine a orașului și a județului nostru, mă voi lupta pentru asta, iar decizia de a susține echipa Andrei Volosevici - Iulian Dumitrescu vine ca o consecință firească a dorințelor mele”, a anunțat consilierul local Sanda Dragulea pe pagina personală de Facebook.

Decizia acesteia vine la scurt timp după ce PSD Prahova a calificat candidatura actualului senator Radu Oprea la Primăria Ploiești ca fiind o simplă formalitate.