Laura Moagher, senator PSD Prahova: PSD a reușit să oprească adoptarea unei legi neconstituționale

Laura Moagher, senator PSD Prahova: PSD a reușit să oprească adoptarea unei legi neconstituționale
Senatorul PSD Prahova Laura Moagher susține că Partidul Social Democrat  reușit să oprească adoptarea unei legi neconstituționale, care ar fi dat naștere unor grave discriminări între angajații din sectorul public și cei din sectorul privat, dar și între diverse categorii socio-profesionale, făcând  referire la legea privind obligativității Certificatului Verde, la locul de muncă, pentru angajați. 
 
”PSD a reușit să oprească adoptarea unei legi neconstituționale, care ar fi dat naștere unor grave discriminări între angajații din sectorul public și cei din sectorul privat, dar și între diverse categorii socio-profesionale.
Acest proiect al PNL ar fi produs dezechilibre grave în sectoarele critice din prima linie în combaterea pandemiei.
Legea, în forma propusă de PNL, risca să afecteze semnificativ capacitatea de răspuns a sistemului sanitar în plin vârf pandemic, pentru că România nu își poate permite să piardă circa 20% din personalul medical în aceste momente!
Impunerea unei astfel de măsuri, în plin vârf al pandemiei, ar fi adâncit și mai mult catastrofa sanitară actuală.
Votul PSD a fost unul decisiv, toți senatorii PSD votând împotriva acestui proiect de lege, în forma susținută de PNL, UDMR și USR.
PSD sprijină recomandările Uniunii Europene în ceea ce privește controlul pandemiei, dar nu este de acord cu derapaje care adâncesc criza sanitară și se opune oricărei legi care urmărește introducerea vaccinării forțate, mai ales în sectoarele critice unde România nu își permite să piardă din forța de muncă”, a scris deputatul Laura Moagher pe pagina personală de Facebook.