PNL Prahova

Iulian Dumitrescu: "Un membru marcant al PNL Prahova, Comisar European pentru Transporturi din partea României"

Iulian Dumitrescu: "Un membru marcant al PNL Prahova, Comisar European pentru Transporturi din partea României"

Adina Vălean, europarlamentar prahovean, membru al Partidului Național Liberal, a fost acceptată miercuri după-amiază pentru funcția de comisar european de către Ursula von der Leyer din partea României. 

Competența noului comisar european a fost rescunoscută în rândul membrilor de partid. Cu privire la numirea acesteia, a reacționat și senatorului Iulian Dumitrescu care, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, a declarat:

 

"Un membru marcant al PNL Prahova, Comisar European pentru Transporturi din partea României

O felicit pe Adina Vălean, membră a organizației PNL Prahova, pentru acceptarea, la Bruxelles, a candidaturii sale la funcția de Comisar European pentru Transporturi din partea României.
Adina Vălean, unul dintre românii cei mai influenți la Bruxelles, a fost susţinută de PNL Prahova pe lista naţională a partidului la alegerile europarlamentare.
Guvernul Orban a transmis la Comisia Europeană două propuneri de candidați pentru postul de comisar european din partea României, pe Adina Vălean și Siegfried Mureșan. Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a ales ca Adina Vălean să preia portofoliul Transporturilor.
Am convingerea că viitoarea administrație liberală a județului, împreună cu Adina Vălean, va găsi soluții pentru a finanța, cu bani europeni, obiective importante de investiții din Prahova."