Iulian Dumitrescu: Așa cum am jurat, în calitate de președinte al Consiliului Județean voi face tot ce depinde de mine să ducem Prahova pe Primul Loc

Iulian Dumitrescu: Așa cum am jurat, în calitate de președinte al  Consiliului Județean voi face tot ce depinde de mine să ducem Prahova pe Primul Loc

Iulian Dumitrescu , noul președinte al Consiliului Județean Prahova,  a depus vineri după-amiază jurământul și a fost învestiți în funcție, după validarea mandatelor obţinute în urma alegerilor locale. Liberalul Iulian Dumitrescu, noul preşedinte al instituţiei, a vorbit despre priorităţile următoarei perioade, cu accent pe curăţenie, politici economice, utilităţi publice, dar în primul rând sistemul de sănătate.

”Vreau să le mulțumesc prahovenilor care m-au învestit, în 27 septembrie, cu încrederea lor la vot. Am avut emoții la preluarea funcției de Președinte al Consiliului Județean deoarece sunt conștient că așteptările prahovenilor sunt mari, iar eu îmi doresc nu doar să răspund acestor așteptări, ci chiar să le depășesc.

Știu că prahovenii sunt îngrijorați de criza sanitară și de efectele economice și sociale asociate, dar vreau să îi asigur că sunt preocupat de limitarea efectelor pandemiei în județul nostru și de crearea condițiilor de revenire economică și de progres.

Așa cum am jurat astăzi, în calitate de președinte al Consiliului Județean voi face tot ce depinde de mine să ducem Prahova pe Primul Loc între județele României atât din punct de vedere al condițiilor de viață, cât și din perspectiva dezvoltării economice.

În perioada următoare, prioritatea zero, este pentru mine, sănătatea prahovenilor. Împreună cu medici, cu specialiștii de la DSP, cu domnul Prefect, cu reprezentanții guvernului, trebuie să vedem cum putem putem să îmbunătățim lucrurile la Spitalul Județean și cum putem să ne pregătim mai bine pentru noile evoluții legate de pandemie.

În același timp, vreau ca, împreună cu primăriile, să ne mișcăm cât mai repede pentru a obține finanțări de toate felurile, începând cu cele pentru înființarea sau extinderea de rețele de gaze.

Îi felicit pe consilierii județeni din Prahova și îmi exprim convingerea că, indiferent de culoarea politică, vom fi toți de aceeași parte a baricadei când vine vorba de interesele prahovenilor”, a precizat Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.