Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova: Le mulțumesc prahovenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o mie și Alianței PNL-USR-PLUS

Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova: Le mulțumesc prahovenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o mie și Alianței PNL-USR-PLUS
Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidatul Alianței PNL-USR-Plus, este câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.
 
Până la această oră, Iulian Dumitrescu a obținut 135.507 voturi, iar pe locul al doilea s-a clasat Bogdan Toader, candidatul alianței PSD-Pro România-PPUSL cu 101.785 voturi.
 
”Le mulțumesc prahovenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o mie și Alianței #PNL - #USR - #PLUS. Această victorie muncită înseamnă o schimbare profundă în bine a județului nostru.
După 20 de ani, împreună, am reușit să eliberăm Prahova de PSD.
Votul cetățenilor județului ne obligă să punem în practică programul de guvernare “Prahova pe Primul Loc”. Ei și-au făcut datoria, au spus “Adio, PSD”, așa cum i-am rugat. Acum, a venit rândul nostru, al politicienilor aleși în funcții publice, să ne respectăm promisiunile. Vă asigur că vom face tot ce e nevoie pentru ca Prahova să devină cel mai dezvoltat și mai puternic județ al României.
Îl felicit pe Andrei Volosevici pentru revenirea pe funcția de primar al Municipiului Ploiești, dar și pe ceilalți 56 de primarii liberali din județ pentru victoria în alegeri. Am reușit, împreună, să facem din Prahova un județ liberal. În următorii patru ani, în echipă, vom rezolva problemele de infrastructură din fiecare localitate, vom îmbunătăți calitatea serviciilor publice şi îi vom ajuta pe prahoveni să trăiască mai bine și să câștige mai mult.
Mă bucură și victoria PNL de la nivel național. Sunt convins că ea va fi confirmată și la alegerile parlamentare. România are nevoie de administrație liberală atât la nivel central, cât și la nivel local”, a scris Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova pe pagina personală de Facebook.