Iulian Dumitrescu, după întâlnirea cu președintele Iohannis: Vrem să trecem la treabă și să ne ocupăm de lucruri importante pentru români

Iulian Dumitrescu, după întâlnirea cu președintele Iohannis: Vrem să trecem la treabă și să ne ocupăm de lucruri importante pentru români
Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședinte la nivel național, a participat luni la discuții purtate de delegația liberală cu președintele Klaus Iohannis cu privire la formarea noului guvern.
 
Liderul liberalilor prahoveni a precizat că își dorește ca negocierile de constituire a Guvernului de centru-dreapta să se încheie cât mai curând și că PNL a venit cu o propunere serioaă de premier.
 
”În calitate de prim-vicepreședinte PNL, am participat la discuțiile dintre Președintele Klaus Iohannis și delegația liberală cu privire la formarea noului Executiv.
PNL a venit cu o propunere serioasă de premier și ne dorim ca negocierile de constituire a Guvernului de centru-dreapta să se încheie cât mai curând.
Vrem să trecem la treabă și să ne ocupăm de lucruri importante pentru români, cum ar fi sprijinirea revenirii economice, gestionarea pandemiei sau demararea unor proiecte de infrastructură mult așteptate la nivel local”, a susținut Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova.
 
Vă reamintim faptul că propunerea Partidului Național Liberal pentru preluare postului de premier este Florin Cîțu.