Iulian Dumitrescu, candidatul Alianței PNL-USR-Plus la șefia CJ Prahova: Consiliul Județean este responsabil pentru ridicarea gunoiului. PSD și-a bătut joc de cetățeni!

Iulian Dumitrescu, candidatul Alianței PNL-USR-Plus la șefia CJ Prahova: Consiliul Județean este responsabil pentru ridicarea gunoiului. PSD și-a bătut joc de cetățeni!
Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidatul partidului pentru șefia Consiliului Județean Prahova, acuză PSD că apără interesele firmei de salubritate, în contextul în care Consiliului Județean este condus în momentul de față de un social-democrat.
 
Iulian Dumitrescu spune că responsabilitatea ridicării gunoiului care în sarcina Consiliului Județean și că “primul lucru pe care îl va face ca Președinte de Consiliu Județean va fi să spună operatorului de salubritate: ori faceți curățenie, ori plecați”.
 
“Refuzul operatorului de salubritate din Ploieşti de a ridica gunoiul din blocurile turn ale oraşului este o dovadă de nepăsare şi arată neputinţa actualului preşedinte PSD al Consiliului Judeţean.
 
Consiliul Județean este responsabil pentru ridicarea gunoiului. PSD și-a bătut joc de cetățeni! În loc să apere interesele prahovenilor, PSD apără interesele firmei care nu-şi respectă obligaţiile contractuale şi nu ridică gunoiul oamenilor.
 
După 27 septembrie, primul lucru pe care îl voi face ca Președinte de Consiliu Județean este să spun operatorului de salubritate: ori faceți curățenie, ori plecați. Lucru valabil atât pentru Ploiești, cât și pentru celelalte localități ale județului inundate de gunoaie. În cel mai scurt timp, județul Prahova va fi un județ exemplu în România din punct de vedere al curățeniei și al colectării deșeurilor.
#AdioPSD”, a scris Iulian Dumitrescu pe facebook.