Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

Fostul consilier local Cristina Enache:Domnule Primar, mai facem si noi administratie?

Fostul consilier local Cristina Enache:Domnule Primar, mai facem si noi administratie?

Fostul consilier local Cristina Enache a  făcut o nouă analiză asupra mandatului primarului municipiului Ploiești, Adrian Dobre. De această dată, Enache îl acuză pe edilul șef al orașului că a mințit ploieștenii pe tema viitorului termoficării din oraș.

”Domnule Primar, mai facem si noi administratie?
 

Postarea anterioară a stârnit câteva reacţii urâte la care mă aşteptam, dar care nu mă împiedică să-mi exprim părerea în continuare.
Situaţia termiei începând cu data de 1 Mai este departe de a fi rezolvată, chiar dacă Primaru’ s-a grăbit să iasă cu o declaraţie care, ulterior, a fost contestată de către Veolia Energie.
În ultimă declaraţie susţinută de primar am identificat o nouă minciunică. La o scurtă analiză a declaraţiilor pe acest subiect descoperim o serie întreagă de minciunele şi aş vrea să le lămurim împreună, punctual.

Ianuarie 2019 – Primarul organizează o dezbatere publică pe subiectul majorării tarifului la gagicalorie şi se „dă cu curu’ de pământ” că va face tot ce poate că acest tarif să nu crească. SERIOOOOS?!?!?!

Ştiaţi că în această iarnă facturile la căldură au fost majorate cu 50 lei/gigacalorie pentru că nu aţi acordat subvenţie?
ŞTIAŢI!
Dacă sunteţi atât de atent la buzunarul ploieşteanului, de ce NU aţi acordat subvenţie la căldură şi în sezonul de iarna 2018-2019?!?
Martie 2019 – Primarul organizează a doua dezbatere, având ca subiect identificarea soluţiei optime pentru rezolvarea situaţiei agentului termic începând cu luna mai.
Pe bune?!
Ne prezintă trei variante, ca şi în „fiţuica” pe care ne-a trimis-o, omiţând să spună că două din variante, de fapt, nu sunt valabile.
De ce?
Varianta licitaţiei nu este valabilă pentru timpul scurt care ne-a rămas, procedura fiind de lungă durată. Paşii care trebuie urmaţi, de întocmire caiet de sarcini, obţinere aviz ANRE pe caietul de sarcini, aprobarea documentaţiei de către Consiliul Local, transmitere documentaţie către ANAP, publicare pe SEAP şi desfăşurarea procedurii de licitaţie, au o durată de aproximativ 7 luni.
Varianta constituirii A.D.I Confort de asemenea nu este valabilă şi aici fiind nevoie de timp indeungat pentru îndeplinirea procedurilor.
Iată că, prelungirea contractului cu Veolia Energie este singura variantă de lucru cu o lună înainte de expirarea contractului, asta din „grija” domniei sale. Despre ce vorbim?
Management defectuos sau incompetenţă?
În urmă cu două zile v-aţi lăudat cu obţinerea unui tarif corect pentru populaţie, acelaşi pe care l-aţi hulit în urmă cu 2 luni, doar pentru că „dădea bine” la public. (ah?)”, a scris Cristina Enache pe blogul său personal.

Vă reamintim faptul că aceasta a fost exclusă din PNL chiar de liderul liberalilor ploieșteni, Adrian Dobre, la începutul lunii martie a anului 2017, pe motiv că s-a obținut un rezultatul slab la alegerile parlamentare din 2016.

După excluderea din PNL, Cristina Enache a stat departe de mediul politic o bună perioadă de timp. Asta până la sfârșitul lunii februarie, când a decis să înscrie în ALDE Prahova alături de  doctorul Bogdan Nica, fost vicepreşedinte PNL Prahova, fost secretar general al Ministerului Sănătăţii şi preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, doctorul Ion Luchian, fost preşedinte al PNL Prahova, fost senator şi deputat, Dragoş Gunia, fost consilier judeţean şi deputat liberal, Daniel Puiu Neagu şi Aurelian Tudor, consilieri locali PNL în Consiliul Local Ploieşti, Paulica Drăguşin, fost consilier municipal din partea PNL Ploieşti, Cristian Irimescu, om de afaceri, fost preşedinte PNL Ploieşti și Mihaela Toma, preşedinte a Organizaţiei Femeilor Liberale din Prahova.

 În momentul aderării în rândul liberalilor și democraților prahoveni, aceștia au susținut că vor să îi fie alături lui Andrei Volosevici în viitoarea campanie locală din 2020.