Deputatul PNL Prahova, Răzvan Prișcă solicită finalizarea lucrărilor la Complexul Olimpic de Natație Otopeni

Deputatul PNL Prahova, Răzvan Prișcă solicită finalizarea lucrărilor la Complexul Olimpic de Natație Otopeni

Deputatul PNL Prahova, Răzvan Prișcă solicită finalizarea lucrărilor la Complexul Olimpic de Natație Otopeni, care trebuia să fie finalizate încă din luna martie a acestui an. Parlamentarul prahovean este de părere că acesta reprezintă unul dintre cele mai importante obiective de investiţii pentru înotul sportiv competiţional.

Astfel, liberalul i-a solicitat  ministrului Dezvoltăriii, Attila-Zoltán CSEKE să îi prezinte un punct de vedere oficial al mininisterului să îi comunice stadiul actual al complexului olimpic şi marja de timp în care acesta va inaugurat şi complet operaţional.

Complexul dispune de o suprafață de 7.000 mp și are 6 bazine de înot, dintre care un bazin olimpic de înot și un bazin olimpic de sărituri, 1 bazin de antrenament și 3 bazine de inițiere și recuperare.
Complexul va avea o capacitate de 2.797 de locuri pentru spectatori, vestiare pentru sportivi, săli de forță, săli metodice, saune, cabinet medical, sală de conferințe, cabine pentru presă și o sală de antrenament pentru sportivii de la sărituri cu înălțime liberă mare.
 

Iată solicitarea deputatului Răzvan Prișcă: 

 

Stimate Domnule Ministru,

 

Complexul Olimpic de Nataţie Otopeni reprezintă este unul dintre cele mai importante obiective de investiţii pentru înotul sportiv competiţional. Operaţionalizarea completă a acestuia va permite ca, pe viitor, România să poată fi gazda unor importante competiţii naţionale şi internaţionale. Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul ministerului pe care îl coordonaţi, acest complex urma să fie inaugurat în luna martie a acestui an.

Faţă de cele menţionate anterior vă solicit, domnule ministru, să îmi comunicaţi stadiul actual al complexului olimpic şi marja de timp în care acesta va inaugurat şi complet operaţional.

Solicit răspuns scris.

 

Cu deosebită considerație,

Răzvan PRIŞCĂ

Deputat PNL